Hoe was ik mijn mooie Bh?


Eindelijk, een mooie Bh die lekker zit en ook nog eens echt prachtig is. Dat is iets waar vrouwen met een grote cup maat echt mee zitten. Want wij weten het allemaal, ook is de keuze er, het is niet makkelijk omdat natuurlijk elk borst toch iets anders is.
Dus wij hebben deze mooie Bh en wij willen hem zo lang als mogelijk mooi houden.
Als wij even in het labeltje kijken van de Bh staat daar alleen handwas. Maar deze tijd is toch niet meer zoals vroeger waar ons moeders toch echt de goede spullen voorzichtig met de hand hebben gewassen om het langer goed te houden. Wij zijn allemaal een beetje lui geworden en wij hebben geen tijd voor niets meer. Maar waarom? Als wij deze nieuwe Bh zo mooi vinden waarom dan niet goed ervoor zorgen?

Vaak gaat het goed in de machine. In een waszakje en een zachte was gedraaid. Dus waarom, hoor ik jullie zeggen, zo een moeite doen om met de hand te wassen? Maar is het zo een moeite? 

Ik doe ’s avonds mijn Bh’s in een sopje en ochtends rinse ik ze door onder het kraan en hang ze op. Dezelfde dag ’s avonds zijn ze dan droog en schoon.
Een Bh is ondergoed toch? Draag je toch niet meer dan 1 of 2 dagen, dus is die ook niet zo vies dat het niet schoon wordt buiten de machine.

In de machine kun je ook nog makkelijk de beugel breken. Het moet alleen maar ergens ongelukkig blijven hangen en het is gebeurd.

Mijn advies is dan ook om wel de moeite te doen voor een handwas. Tijdmatig duurt het net zo lang als de wasmachine aan te zetten en uit te ruimen en de stress is ook nog eens minder aan de Bh.

Welke methode je ook kiest, nooit, maar ook nooit gebruik wasverzachter. Deze is puur gif voor de elasticiteit van je Bh.

Producten in afbeelding:

                                        


Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Wanneer is een Bh gewoon oud?

Bikini, Tankini of Badpak ...?