Hoe zorg ik het best voor mijn nieuwe badkleding?


Hoe zorg ik het best voor mijn mooie badkleding?

Voor ons dames met een grote cup maat is het nooit makkelijk om een leuke bikini of tankini te kopen die ook nog goed zit. Over een badpak om in te zwemmen beginnen wij niet eens.

Maar nu zijn ze toch wel te koop. Fantastische printjes, leuke kleuren en vooral met beugel. Eindelijk blijft alles aan de noordelijke kant van het lichaam zitten en wandelt niet na het zuiden op het moment dat alles nat is.

Magaritha Island Bikini

Maar hoe kunnen wij ervoor zorgen dat wij ook lang plezier hebben aan ons nieuwe schat.

Het materiaal van welke zwemkleding gemaakt is kan in deze tijd heus wel tegen een beetje chloor of zoutwater, maar ja als je deze stoffen erin laat zitten en dan komt de kleding ook nog in aanraking met andere elementen zoals de zon dan zal de elasticiteit gewoon eruit gaan. Omdat bij een grote cup maat ook nog een aardig gewicht te dragen is hebben de bikini, tankini en badpakken toch meer werk te verrichten dan bij een kleinere cup.

Dus


  • Regel nummer 1:  spoel je spullen na gebruik met koud water goed uit
  • Regel nummer 2: wring het niet erg hard en wees voorzichtig met de          beugel
  • Regel nummer 3:  Hang je badkleding op om te drogen, laat het niet in je tas droog worden als het kan
  • Regel nummer 4: vermijdt shampoo of douchegel op je badkleding, deze spullen hebben alle iets verzachtend en dat is gewoon dodelijk voor zwemkleding
  • Regel nummer 5: Nooit in de was machine en laat het wasmiddel ook aan de kant staan.


Talamanca Badpak


Nou dat is het eigenlijk. Geen groot geheim en niet moeilijk te volgen. Natuurlijk is alles op een gegeven moment uitgedragen. Als je een jeans veel aanhebt gaat die toch ook stuk. En zo is het ook met jouw badkleding.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Wanneer is een Bh gewoon oud?

Bikini, Tankini of Badpak ...?