Hoe kun je Bh’s het best opbergen


Hoe kun je Bh’s het best opbergen

Uitgaande van het feit dat vrouw meer dan een Bh in haar bezit heeft kan het nog wel een uitdaging zijn om de op prijs gestelde Bh’s goed op te bergen.
Niet voorgevormde Bh’s vallen er nog mee, gewoon in een laatje net zoals het ondergoed. Nou ja dat kan als je niet elke dag een passend setje wil dragen. Een passend set is best bij elkaar opgeborgen, toch? Dat scheelt wel wat zoeken in de ochtend. Ruimtegebrek is ook nog een factor. Ik zal denken dat er maar weinig mensen in de lage landen grote inloopkasten hebben zoals gezien op tv in landen als USA of Canada.

Dus gaan wij er even kijken hoe het best kan.

Ten eerste hoe jij hem ook opbergt, zal ik de rug band altijd dicht maken voor het opbergen. Waarom? Nou als je er een uithaalt en het hakje van een ander blijft erin hangen kun je zomaar een schuur in jou mooie Bh krijgen. Dat is zonder van de mooie borduurwerk. Dus hakjes dicht maken voor het opbergen.

Niet voorgevormde Bh’s kun je voorzichtig dubbelvouwen zo dat de beugels over elkaar te liggen komen. Daarbij zal ik alleen erop letten dat de 2 binnenkanten aan elkaar liggen zodat het detail welke vaak tussen de cups zit niet beschadigt raakt. Een passend slip kan dan ook gewoon in de midden van de cups gelegd worden en is dan ook altijd meteen ter hand.

Bij de voorgevormden kun je ook de cups bij elkaar leggen, allen is dan een cup binnenste buiten. Bij moulded cups wel erop letten dat de hele cup goed doorgedrukt is en zo de vorm behoudt. Je wil geen deuken in de cup. Normaal voorgevormde Bh’s kunnen wel het een of andere deukje aan.

Hieronder dan wat voorbeelden van mogelijkheden op je Bh’s op te bergen. Hoe doen jullie het? Discuteer mee!

Grote-Cup-Maten-Bh-Nettis-Lingerie

Nettis-Lingerie-Voor-Grote-Cup-Maten


Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Wanneer is een Bh gewoon oud?

Bikini, Tankini of Badpak ...?