Passend slip bij de Bh – ja of nee


Het antwoord op deze vraag is vreemd genoeg geografisch bepaald. In sommige landen in Europa en sommige regio’s in Nederland willen de meeste vrouwen wel graag en passend slip bij de Bh. In het noordelijke en midden Nederland zijn passend slipjes bij de Bh niet zo in trek. Waarom is dat zo vraag ik mij af?

In Groot-Brittannië en in het zuidelijke gedeelde van Europa, is de “Matching look” echter geen vraag. Vrienden in Groot-Brittannië zeggen altijd “Jij weet maar nooit of je onder de bus terecht komt en als ze je komen redden moet je niet in ondergoed zitten dat niet bij elkaar past” Beetje drastisch maar ook zonder meteen onder de bus terecht te komen is het toch een mooi gevoel om voor alle gelegenheden van top tot teen gekleed te zijn?


* Dit is een slechte foto-montage, in echt gaat het goed met de model in het midden!

Stel je voor de reclamespotjes voor Lingerie laten een model zien met een fantastische Bh in bessen rood en een Sloggi in wit aan de onderkant. Licht blauwe kant Bh met een witte Hema broekje. Is dat nou aantrekkelijk? Denk je daar meteen, oh leuk ik zal morgen meteen in de winkel kijken. Maar het is dus oke als je jezelf in de spiegel zo ziet of je vriendje of echtgenoot. Ben je het dan niet waard?


Ja maar die broekjes zijn altijd zo duur, hoor ik jullie zeggen. A dat is waar maar het is ook een ander soort materiaal dan dat slipje die men bij de discounter kan krijgen. De kwaliteit en het draaggevoel zijn gewoon beter.


Afgezien van de kwaliteit moet vrouw zich wel ook afvragen waarom ze het zonder vind van het geld, want de kast vol hebben met T-shirts en tops waar je 4 weken zonder een was te doen mee kan is dan weer wel acceptabel.

Dus waarom is het nou zo dat zo veel vrouwen er niets om geven of de slip nou bij de Bh past of niet.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Wanneer is een Bh gewoon oud?

Bikini, Tankini of Badpak ...?