Bikini, Tankini of Badpak ...?


Bikini, Tankini of Badpak …?

Zomer staat nou dichtbij voor de deur, vakantie aftellen is begonnen en voor wie er een moeilijke cup maat heeft is het bijna te laat om nog een nieuwe stuk badmode te kopen, want de winkels krijgen de nieuwe stukken al in januari het huis binnen.


Maar ja, het is toch altijd de vraag wat moet ik nou, wat wil ik eigenlijk. Wil ik een bikini, en tankini of toch liever een badpak. Voor mij is het duidelijk. In het lokale zwembad heb ik echter wel een badpak aan, maar op vakantie geef ik de voorkeur aan een bikini. Met leeftijd krijg ik nou wel wat last van een minder platte buik dan ik eigenlijk jaren gewend was maar ik vind het nog niet zo een probleem dat ik nu geen bikini meer aan wil. Maar dat is persoonlijk. Voor hetzelfde geld zegt iemand anders dat ze wel hun buikregio bedekt willen hebben en dat is fijn. Dat kan dus met een badpak of een tankini.

Hoe dan kiezen tussen badpak of tankini. Er zitten voor- en nadelen in allebei.

Ten eerste, na het wc gaan is toch een uitdaging met een badpak. Voor een uur of 2 in het zwembad is het te doen maar bij een dagje strand is het alweer een ander verhaal.

Een badpak kan wel jou benen wat langer laten uitzien en er is ook geen gevaar dat de buik er bij het zwemmen eruit komt. Vaak zijn badpakken ook zo gemaakt dat hun design erg charmant voor de buik regio is en deze optisch platter maakt. In het lokale zwembad vind ik het persoonlijk niets om in een bikini te zwemmen. Te veel mensen op een plek, meestal maar groepen kinderen en de helft van de aanwezigen ken je ook nog ergens van. Daar heb ik dus liever een badpak aan. En als ik alleen maar baantjes ga trekken dan voelt een badpak ook iets sportiever.


Het voordeel van een tankini is dat het vooral voor kleinere vrouwen vaak een betere pasvorm bied. Ze kunnen aan de zijkant qua lengte versteld worden en zijn zo makkelijke aan verschillende lichaamslengten aan te passen.

Wie er net zoals ik denkt laat de buik en buik zijn, die zal gewoon met een bikini aan het strand zitten en dat is toch ook ok.

Leven en leven laten dames, als jullie maar lekker in je eigen vel zitten met jouw eigen keuzes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Wanneer is een Bh gewoon oud?