Wanneer is een Bh gewoon oud?


Wanneer is een Bh gewoon oud?

Een vaak gezien fenomeen bij vrouwen met een grote cup maat, Bh’s worden gewoon te lang gedragen.

Waarom? Nou ik heb er wat reden gehoord en ik snap ze ook soms een beetje. Er zijn er 2 die geregeld voorbijkomen. 

                      1: Een nieuwe Bh is zo duur 
                      2: Oh maar deze heeft echt lekker gezeten.

Antwoord: 1. Duur hoef niet 2. Hint is in het woord 'heeft'

Liliana Bh €38,95

Wanneer is dus een Bh voorbij zijn leeftijd? Als een T-Shirt zijn kleur verliest of gaatjes erin komen dan komt het in de kleding zak. Als een broek ons niet meer goed past, wordt deze vervangen. Gek genoeg gebeurt dit bij Bh’s niet.

Een Bh is te oud als hij verkleurd. Dames zorg een beetje voor jullie ondergoed. Ja, een Bh is niet de hele dag te zien, maar jij zie het toch bij het aankleden en uitkleden. Staat je partner er ook in een onderbroek die al geel aan het worden is?


Je Bh is definitief te oud als er gaten in zitten of andere schade. Ook dat heb ik al meegemaakt. Stel dezelfde vraag als eerder, wat zal ik voelen als mijn partner met een onderbroek met gaten voor me staat?


Ben je aan het afvallen? Ik snap het wel, het is een langdurend proces, maar als de Bh dan begint te hangen omdat de omvang te groot wordt dan koop het minst één nieuwe Bh. Ja ruimte in de cup kan ook komen, maar een te grote omvang verlaagd de steun door het omvang band en brengt stress aan de schouders. Gewichtsverlies laat de borsten ook nog eens meer hangen dus goede steun is zo belangrijk voor een mooie borstvorm en de elasticiteit van de huid.


Je zit met de hakjes al op de laatste optie. Je bent eigenlijk een paar keer in de dag bezig met het terugpakken van je borsten in de Bh omdat ze er al onderuit komen. Nou dat is toch echt een zekere teken dat de rek van de Bh eruit is. De omvangband is niet meer bezig met het steunen van de borsten. Deze situatie is niet alleen vervelend voor je schouders maar het ziet er ook niet uit. Geloof maar, de mooie vorm van je borsten is er niet meer te zien en dat mooie top ziet met de hangende borsten eronder ook niet uit.


Een laatste teken is natuurlijk ook nog de beugel. Als de beugel kapot is, is de Bh kapot. Tenzij het van begin aan een Bh zonder beugel was, is deze niet ervoor bedoeld je borsten te steunen zonder de beugel.
'Cate' Soft Cup €55,90

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Bikini, Tankini of Badpak ...?