Wat is het verschil tussen een moulded en een voorgevormd Bh?


Wat is het verschil tussen een moulded en een voorgevormd Bh?

Wel ten eerste een eigenschap welke allebei hebben, ze hebben allebei een schuim voering.

Een voorgevormde Bh is vaak gemaakt van 3 materiaal delen. Door het delen en samen naaien van het materiaal is er sprake van meer stevigheid en beter lift aan de borsten. De driedelige cup ziet men ook vaak bij balconnet Bh’s dus die Bh’s waar de beugel tussen de borsten iets hoger te staan komt.


Op deze tekening hebben wij aangeduid waar de naden van de Bh zitten. De buitenkant geeft dus de lift na voren, de onderkant na boven en de bovenkant houdt alles lekker in vorm zo dat de borsten mooi rond na voren gelift zijn.

Sommige voorgevormde Bh’s hebben over de 3 gedeelde schuim cup een stofje met print en in kleur welke wel van een stuk is. Daardoor is het mogelijk om een meer gladde indruk de krijgen van de cup maar de naad zal altijd iets doorschijnen.
De 3 gedeelde cup kan ook voor cup maten N en O en omvang maten 90 tot 100 goede steun geven.

Een Moulded Bh bestaat dus uit maar één in vorm geperst stuk schuim zonder naden. Het is daarna bekleed met materiaal in de gewenste kleur en print. Onder een strak T-Shirt is dus geen lijn de zien. Omdat het materiaal maar uit een deel bestaat is er wel een limiet aan waar deze Bh nog voldoende steun geeft. Daarom is een moulded Bh ook alleen maar tot omvang maat 85 en cup maat M te verkrijgen.


Producten welke je misschien leuk vind: 

                        Daily Dream (roze)
                        Idol Allure (zwart)


Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Wanneer is een Bh gewoon oud?

Bikini, Tankini of Badpak ...?