Wat is de minimale hoeveelheid beha die vrouw nodig heeft


Wat is de minimale hoeveelheid beha die vrouw nodig heeftOm deze vraag te beantwoorden is het best om even stil te staan bij de gedachte dat wij het hier over ondergoed hebben. Dus hoe vaak doe je een schoon slip aan en hoeveel slip bezit je?

Nettis-Lingerie-Voor-Grote-Cupmaten
 

Ok, ik hoor het al, maar mijn beha wordt toch niet zo vies als mijn slip. Mijn beha kan heus wel een paar dagen mee. Als je niet zweet kan het misschien. Maar heb je een grote cup maat dan heb je als zo veel vrouwen gegarandeerd ook vaak zweet onder je borsten. Die zweet zit dan in de Bh. Het materiaal van een Bh vind zweet niet leuk. Als lichaamsvocht dus niet regelmatig uitgewassen wordt blijft het materiaal ook minder lang mooi.
Zal je een T-Shirt nog een keer aantrekken als je zweet armen gehad hebt? Het antwoord op deze vraag zal vaak wel nee zijn. Dus waarom gaan wij met ons Beha dan anders om. Een Jeans broek die oorspronkelijk gemaakt was om lang mee te gaan wassen wij om de 2 of 3 dagen maar een Bh waar zweet in gaat en welke dicht op je lichaam zit hoef niet dagelijks gewisseld worden?

                                              

Wij zijn toch nou eens, de Beha moet elk dag in de was. Dat is niet eens zo moeilijk. Avonds in een sopje leggen en ochtends even uitspoelen en ophangen. Normaalgesproken is de Beha dus de volgende avond weer schoon. Je zal dus minimaal 2 beha’s nodig hebben.
Maar ja, heb je ook maar alleen 2 broeken of 2 T-Shirts? Nee? Denk ik ook niet. Is ook niet leuk. Wij willen toch gewoon ook een keer iets anders aan. Een ander kleurtje, een ander stijl?Een witte en een zwarte omdat iedereen dat heeft en het zijn gewoon de Beha kleuren waar wij ons veilig bij voelen. Had ons moeder al gehad, hebben wij gezien toen wij opgooiden. Als wij geen voorkeur voor de een of andere hebben, misschien ook een voorgevormde en een niet voorgevormde, dat zijn dan dus 3. Dan nog een in een mooie zomers kleur en een in een donkere kleur, maar wel kleur. Als laatste is eigenlijk ook nog een rode Beha verplicht omdat rood onder ene witte shirt het minst zichtbaar is. Five is dus een mooie aantal Bh’s om te hebben als minima.

                                   
De afgebeelde Beha zijn van links naar rechts:  Lexi, Daily Dream (appel), Princess (white), Daily Dream (zwart), Deco Charm (magenta)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bh omvang – Strak, niet strak…meten en niet meten

Wanneer is een Bh gewoon oud?

Bikini, Tankini of Badpak ...?